Hilary Duff Türkiye Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hilary Duff Türkiye Fan Forum

Sitemizin Renkli Dünyasında Hilary Duff Hayranlarıyla Eğlenceye Katılın! - Daha Çok Üye Daha Fazla Eğlence!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  İletişimİletişim  

Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2

Evrim Teorisi ?
İnanıyorum
Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_lcap33%Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_rcap
 33% [ 4 ]
İnanmıyorum
Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_lcap42%Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_rcap
 42% [ 5 ]
Çekimserim
Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_lcap25%Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vote_rcap
 25% [ 3 ]
Toplam Oylar : 12

Yazar Mesaj
MUSIC@ddict!
Co - Admin
 Co - Admin
MUSIC@ddict!

Kadın
Balık Maymun
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Zararsizgu4
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Piddaaa4zy3

Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyÇarş. Şub. 20, 2008 7:22 pm

Algieb@dmin demiş ki:
Feyza_Bill demiş ki:
Algieb@dmin demiş ki:
Feyza_Bill demiş ki:
yhaa bu Darwin malli varya, O bile bi ara kabul etti allah var diye! maymundan gelme fln saçma diye!, ama sonra kendine yediremedi hani dedigi $ey dogru diil ya o yüzden hemen yine maymundan gelioz dedi Tepem Attı

haa bu arada o bilim adamlari çok bilio ztn.. Sizin dediginiz gibi hiç bi$eye dogru duzgun cvp vermiolar. kendilerini bi$ey saniolar.

hatta diolar yha yok onlar bulmu$ dünyanin dörtken diil de yuvarlak oldugunu attiolar. çunku HZ muhammed peygamberimizin zamaninda herkez dünyanin dörtken olduguna inaniodu. peygamber efendimiz dedi ki dünya dörtken diil ama yuvarlak diye. O bilim adamlari bunu bilmemezlikten gelio ama. peygamber efendimiz buldu bunu, bilim adamlari diil.

bi tani bilim adami varmi$, oda denizlerden ilgili bilim $eyleri ara$tiriodu sonra bi yere gitmi$ bakmi$ ki suyun yarisi tatli su diyer yarisi tuzlu su. adam bunu görünce $a$irmi$ tabi bunu bilmioduk diye. Sonra müslümanlardan biri dediki: ne var bunda bu zaten kuran-i kerimde yazio diye. taaaaaaaa kaç sene önce gönderilmi$ kuranda yani dü$ün. sonra bilim adami da dediki olamaz böyle $ey fln diye. Tam o sira bilim adami müslüman olmu$!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy bakin o bile anlami$!!!!!

Peygamber Efendimiz Allah'ın katına çıktığında mı görmüş acaba Dünya'nın yuvarlak olduğunu Very Happy
haa olabilir bak ben bi babama sorim o bilir Din ögretmeni ya Very Happy

nasıl ya belçika'da mı din öğretmeni Very Happy sor sor merak ettim
yaa bazi okullarda hem islam var hem hiristianlik var. i$te o yüzden babam da din ögretmeni. ama benim okulda islam yok hiristianlik mecbur da ben ona hiristianlik demem yok nasil buyuyoruz fln fln ..
babam evde diil sua an sorry sorarim
http://chances.next27.com/wp
Algieb@dmin
The R@smus'un En Gerçek F@nı
Algieb@dmin

Kadın
Balık Horoz
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Arszls4
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Thpiddafaraa2bd1

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 21, 2008 3:20 pm

tmm cnm hug
sametctn
Gerçek HILARY Hayranı
 Gerçek HILARY Hayranı
sametctn

Erkek
Balık Yılan
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Anlayi10
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Thpiddakaa2xj0

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyC.tesi Mayıs 17, 2008 6:56 pm

MUSIC@ddict! gerçekten süper açıklamışsın seni kesinlikle destekliyorum Harika tek bir soru ssoracağım bu güne kadar hiç evrimi destekliyen bir fosil bulundumu???? hayır...... 15 milyon yıl önceki karınca fosiliyle şimdiki arasın hiç bir fark yok zaten evrimi sadece avrupada binlerce bilim adamı i yalanladı inanmayan istediği kadar araştırma yapabilir ama illede benim atalarım maymundu deyip kendi atalarının kemiklerini sızlatmak isteyenlerede fikrinize saygılıyız deriz ama kesinlikle kabul etmeyz benm ilk atam bir insandı
karizma
http://lovetodie1989.spaces.live.com
x_xkilling_lonelinessx_x
Emekli Üye
Emekli Üye
x_xkilling_lonelinessx_x

Kadın
Yengeç Horoz
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Kimsesizlx0
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Thpsaaa4yw1

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 08, 2008 4:59 pm

KesinLikLe inanmıyorum...!!
http://demilovatofan.6forum.biz
MUSIC@ddict!
Co - Admin
 Co - Admin
MUSIC@ddict!

Kadın
Balık Maymun

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptySalı Ara. 09, 2008 5:01 pm

sametctn demiş ki:
MUSIC@ddict! gerçekten süper açıklamışsın seni kesinlikle destekliyorum Harika tek bir soru ssoracağım bu güne kadar hiç evrimi destekliyen bir fosil bulundumu???? hayır...... 15 milyon yıl önceki karınca fosiliyle şimdiki arasın hiç bir fark yok zaten evrimi sadece avrupada binlerce bilim adamı i yalanladı inanmayan istediği kadar araştırma yapabilir ama illede benim atalarım maymundu deyip kendi atalarının kemiklerini sızlatmak isteyenlerede fikrinize saygılıyız deriz ama kesinlikle kabul etmeyz benm ilk atam bir insandı
karizma
hahahhaha, aynen, katiliorum, bende bugun bizimkilere aynisini dedim. Burdakiler biraz aptal sanki. Onlara kaç kanit gösterdim, yalan diye. yok anam, nuh diolar peygamber demiolar. bende dedim ki, "siz bilirsiniz, siz akliniz okadar kesmio herhalde, öyle dü$unecekseniz dü$ünün, ama kendinizi kandiriorsunuz, siz de bilionuz, kanit getirdim size, daha ne istiorsunuz." sonra bide deim ke, "peki, siz bana kanit getirin ozaman maymunlardan geldigimize. yok deyilmi, getiremezsiniz tabi. siz kendinizi kandirmaya devam edin. hem bidolu bilim adami diyolar ki yalan diye, onlar bilmiyecek de siz mi bileceksiniz." tik yok onlarda. ama mübarek bunlarde keçi inadi var sanki.
Algieb@dmin
Algieb@dmin

Kadın
Balık Horoz
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Arszls4
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Thpiddafaraa2bd1

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptySalı Ara. 09, 2008 5:32 pm

off biyolojiden sunum yapıp not alıcam konum evrim hoca da inanıyor bu teoriye sınıfta büyük bi tartışma çıkacak
MUSIC@ddict!
Co - Admin
 Co - Admin
MUSIC@ddict!

Kadın
Balık Maymun

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptySalı Ara. 09, 2008 7:21 pm

Algieb@dmin demiş ki:
off biyolojiden sunum yapıp not alıcam konum evrim hoca da inanıyor bu teoriye sınıfta büyük bi tartışma çıkacak
cnm, seni çok iyi aniliorm,
sizin ögretmen de delilerden haberi yok herhalde.
http://www.evrim-teorisiorganetcevap.org/
siteye gir orda bi dolu delil var, yalni$ olduguna,
sonra kendini de koruyabilirsin, hocadan akkili çikarsin. Very Happy

Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Dar_ape

darwin bunu demek istio bize. bizde atalerimiz da böylemi$mi$. allahim akil fikir versin ne diyim Hahahihi Hahahihi Hahahihi
EroS
HILARY Hayranı
HILARY Hayranı
EroS

Erkek
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Yaramazsq5
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Owlnq8

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 22, 2009 1:44 pm

İnanmıyorum tabii ki. Wink

Madem insanlar maymundan geldi neden tüm maymunlar insan olmadı ? kaçık
http://www.metin2usyardim.bforum.biz
Sebo_
HILARY Bağımlısı
HILARY Bağımlısı
Sebo_

Kadın
Balık Manda
Ruh Hali : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Nerdeyimjd2
Sanal Hayvanı : Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 Bocek3jv1

MesajKonu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?   Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 22, 2009 4:13 pm

cekimserim...ama asLında inanmıorm...off kafam karısık !

Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2