|
|
Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? |
|
|
Evrim Teorisi ? | İnanıyorum | | 33% | [ 4 ] | İnanmıyorum | | 42% | [ 5 ] | Çekimserim | | 25% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
Algieb@dmin
The R@smus'un En Gerçek F@nı
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Cuma Şub. 01, 2008 2:31 pm |
|
|
Hiçbir Fikrim Yokk Ama Kuranda Geçen BirşeySE Olabilir Yoksa Değildir Zaten
En son tarafından Ptsi Şub. 04, 2008 1:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
|
|
billara
Emekli Üye
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? C.tesi Şub. 02, 2008 7:34 pm |
|
|
evrim teorisi var bence en canlı örneği de bill ve tom ikizleri
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Paz Şub. 03, 2008 2:29 am |
|
|
Aslında Bir Yerde Okudum Öle Bişi Yokmuss Yaniii Bulunan Sorulara Cvp Verilemiyor
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Paz Şub. 03, 2008 12:21 pm |
|
|
ben de çekimserim ama bilimin insanlığın var oluşunu açıklayabilmesi için bu teorinin ztn ortaya atılması gerekir çünkü hiçbişey yoktan var olup vardan yok olmaz
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 12:52 am |
|
|
Yaa bu çok belli bisey RESMEN SAçMALIK yani!!!!!!!!! ne maymunu yhaaa ben size anlattim nasil oldu ALLAH önce Hz. Adem mi sonra Hz. Hava yi yaratti onlar sonradan dünyaya geldi olan bu iste ne maymunu yhaa saçmalik ozaman simdi niye maymunlar deyismio insana hele bide bana "Bilim adamlari evrim teorisi var" fln derseniz çooooooooooooook sinirlenirim sakin demeyin benim Dogrum KURANI KERIM ve orda ne yaziyosa kalbimle inaniorm orda da böyle bi saçma sapan sey yazmadigina göre... hatta saglikli düsünen insan zaten bilir böyle bisey olmadigina! yani DIN konusunda çok sinirlenebilirim
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 9:27 am |
|
|
Kuran'da yazmadığı doğru da Allah Hz. Adem ve Havva'yı dünyaya pat diye mi göndermiş yoksa belirli iki maymunu evrimleştirerek mi Hz. Adem ve Havva'ya mı dönüştürmüş ben ikisi arasında kaldım
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 12:07 pm |
|
|
- Algieb@dmin demiş ki:
- Kuran'da yazmadığı doğru da Allah Hz. Adem ve Havva'yı dünyaya pat diye mi göndermiş yoksa belirli iki maymunu evrimleştirerek mi Hz. Adem ve Havva'ya mı dönüştürmüş ben ikisi arasında kaldım
cnm yok yok bak ben sana yazi bi gönderim sen bi oku (biraz uzun ama) ------------------------------------------------- İNSANIN YARATILIŞI:
Kuran da insanın yaratılışı hakkında bir çok ayet vardır. Bu ayetler, insanın; topraktan, kuru balçıktan, sudan, karışık nufteden, alaktan yaratıldığını bildirmektedir. Bu da insanın yaratılışının farklı safhalarda, farklı evrelerde ve oluşumlar içinde olduğunu bildirmektedir. İlk insan olan Adem'in yaratılışının temeli topraktandır. Toprak, su ile karışarak balçığı oluşturmuş; daha sonra ısı ile kurutulmuştur.
Toprağın su ile karışması ile çamur, çamurun suyunu kısmen kaybetmesi ile “tini lazib” yani, yapışkan çamur, çamurun içine dökülen bitkisel organik maddelerin çürümesi ile “hamei mesnun” yani kokuşmuş çamur meydana gelmiştir. Bu kokuşmuş, bol besinli kara balçığın hulasasından da ilk insan, yani Adem (as) yaratılmıştır.
Toprakta, insanda olan tüm atomlar mevcuttur. Allah, insanı yaratırken belli bir şekilde planlamış, ona bir suret vermiş ve toprağı belli safhalarda kullanmıştır. İnsan kalıbı oluşunca da bir ruh üfürmüş ve sonra da kulaklar, gözler ve gönüller vermiştir. Allah mucizevi bir plan içinde insanı yaratmıştır, onu yoktan var etmiştir.
İnsanlar, Adem (a.s.) den meydana geldiği halde, her birinin karar yerleri ve emanet yerleri vardır. Baba sulbünden ana rahmine, rahimden dünya ya, dünyadan kabre, bazen yerleşme, bazende emanet olarak bırakılmaktadır. Kimisi henüz çıkış yeri olan sulbden ayrılmamış orada duruyor iken kimisi de rahime tevdi edilmiş doğmak üzere bulunmaktadır.
Hücrelerin içinde bulunan ve gen dediğimiz, mikroskopla bile zor görülebilen varlıklar, gelecek olan insanın karekter ve kabiliyetlerini, bütün hususiyetlerini üzerinde taşımaktadırlar. Erkek veya dişi olacağı, güzelliği, çirkinliği, boy uzunluğu, akli ve ruhi yapısı, duygu ve emelleri, kabiliyet ve anormallikleri vb... Hepsi bu zerrede gizli bulunmaktadır. O zerrenin içerisine insanın bütün mukadderatı konulmuştur. Yer yüzüne gelmiş ve geçmiş iki insanı asla birbirine benzetmeyen hususiyetler bu zerrede mevcuttur.
İnsan cansız iken canlı, duymaz iken duyan, görmez iken gören bir varlık olmuştur. İnsanın aslı olan bir damla kerih suyu Cenab-ı Hakk takdir toprağı ile karıştırdı. Hüküm tohumunu attı, hayat suyu ile fırlattı "ol" dedi ve oldu. Diğerleri hep teferruattan ibarettir.
Ayetlerde, Adem'in (a.s.) yaratıldığı toprağın geçirdiği safhalar anlatılmaktadır.
Şüphesiz, Allah katında İsa’nın durumu, Adem’in durumu gibidir. Onu topraktan yarattı, sonra ona “ol” demesiyle o da hemen oluverdi. ( Ali İmran Suresi</SPAN> - 59)
Hani Rabbin meleklere demişti: “Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş bir balçıktan bir beşer yaratacağım.” (Hicr Suresi - 2
Allah sizi topraktan yarattı, sonra bir damla meniden (nutfeden). Sonra da sizi çift çift kıldı. O’nun bilgisi olmaksızın, hiç bir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Ömür sürene, ömür verilmesi ve onun ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta (yazılı)dır. Gerçekten bu, Allah’a göre kolaydır. (Fatır Suresi - 11)
Yaratan Rabbin adıyla oku. O, insanı bir alak’tan yarattı (Alak Suresi - 1/2)
Biz insanı erkek ve dişi suları ile karışık bir nufteden yarattık (İnsan-2)
İnsan neden yaratıldığına bir baksın. Atılıp dökülen bir sudan yaratıldı. Osu erkeğin sulbü ile kadının göğüs kemikleri arasından çıkar. (Tarık-5,6,7)
Ey inkar edenler. Sizi biz yarattık. Hala tasdik etmeyecek misiniz. Gördünüz mü rahimlere akıttığınız meniyi? Onu siz mi düzgün bir insan suretine getiriyorsunuz, yoksa biz mi onu yaratıyoruz. (vakıa 57-58-59)
Seni topraktan, sonra nufteden yaratıp sonunda da seni bir insan şekline getiren Rabbini inkar mı ediyorsun. (Kehf 37)
Sizin için kulaklar, gözler, gönüller verdi. Ne az şükredersiniz. (Secde 9)
Sonra sizi bir bebek olarak çıkarırız. (Hacc 5)
Şekil verenlerin en güzeli olan Allah'ın şanı ne yücedir. (Müminun 14)
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 1:43 pm |
|
|
Zatenn Kuranda Yoksa Öle Birşey Zaten Yokturrrrrrr
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 2:13 pm |
|
|
- Feyza_Bill demiş ki:
- Algieb@dmin demiş ki:
- Kuran'da yazmadığı doğru da Allah Hz. Adem ve Havva'yı dünyaya pat diye mi göndermiş yoksa belirli iki maymunu evrimleştirerek mi Hz. Adem ve Havva'ya mı dönüştürmüş ben ikisi arasında kaldım
cnm yok yok bak ben sana yazi bi gönderim sen bi oku (biraz uzun ama) ------------------------------------------------- İNSANIN YARATILIŞI:
Kuran da insanın yaratılışı hakkında bir çok ayet vardır. Bu ayetler, insanın; topraktan, kuru balçıktan, sudan, karışık nufteden, alaktan yaratıldığını bildirmektedir. Bu da insanın yaratılışının farklı safhalarda, farklı evrelerde ve oluşumlar içinde olduğunu bildirmektedir. İlk insan olan Adem'in yaratılışının temeli topraktandır. Toprak, su ile karışarak balçığı oluşturmuş; daha sonra ısı ile kurutulmuştur.
Toprağın su ile karışması ile çamur, çamurun suyunu kısmen kaybetmesi ile “tini lazib” yani, yapışkan çamur, çamurun içine dökülen bitkisel organik maddelerin çürümesi ile “hamei mesnun” yani kokuşmuş çamur meydana gelmiştir. Bu kokuşmuş, bol besinli kara balçığın hulasasından da ilk insan, yani Adem (as) yaratılmıştır.
Toprakta, insanda olan tüm atomlar mevcuttur. Allah, insanı yaratırken belli bir şekilde planlamış, ona bir suret vermiş ve toprağı belli safhalarda kullanmıştır. İnsan kalıbı oluşunca da bir ruh üfürmüş ve sonra da kulaklar, gözler ve gönüller vermiştir. Allah mucizevi bir plan içinde insanı yaratmıştır, onu yoktan var etmiştir.
İnsanlar, Adem (a.s.) den meydana geldiği halde, her birinin karar yerleri ve emanet yerleri vardır. Baba sulbünden ana rahmine, rahimden dünya ya, dünyadan kabre, bazen yerleşme, bazende emanet olarak bırakılmaktadır. Kimisi henüz çıkış yeri olan sulbden ayrılmamış orada duruyor iken kimisi de rahime tevdi edilmiş doğmak üzere bulunmaktadır.
Hücrelerin içinde bulunan ve gen dediğimiz, mikroskopla bile zor görülebilen varlıklar, gelecek olan insanın karekter ve kabiliyetlerini, bütün hususiyetlerini üzerinde taşımaktadırlar. Erkek veya dişi olacağı, güzelliği, çirkinliği, boy uzunluğu, akli ve ruhi yapısı, duygu ve emelleri, kabiliyet ve anormallikleri vb... Hepsi bu zerrede gizli bulunmaktadır. O zerrenin içerisine insanın bütün mukadderatı konulmuştur. Yer yüzüne gelmiş ve geçmiş iki insanı asla birbirine benzetmeyen hususiyetler bu zerrede mevcuttur.
İnsan cansız iken canlı, duymaz iken duyan, görmez iken gören bir varlık olmuştur. İnsanın aslı olan bir damla kerih suyu Cenab-ı Hakk takdir toprağı ile karıştırdı. Hüküm tohumunu attı, hayat suyu ile fırlattı "ol" dedi ve oldu. Diğerleri hep teferruattan ibarettir.
Ayetlerde, Adem'in (a.s.) yaratıldığı toprağın geçirdiği safhalar anlatılmaktadır.
Şüphesiz, Allah katında İsa’nın durumu, Adem’in durumu gibidir. Onu topraktan yarattı, sonra ona “ol” demesiyle o da hemen oluverdi. ( Ali İmran Suresi</SPAN> - 59)
Hani Rabbin meleklere demişti: “Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş bir balçıktan bir beşer yaratacağım.” (Hicr Suresi - 2
Allah sizi topraktan yarattı, sonra bir damla meniden (nutfeden). Sonra da sizi çift çift kıldı. O’nun bilgisi olmaksızın, hiç bir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da. Ömür sürene, ömür verilmesi ve onun ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta (yazılı)dır. Gerçekten bu, Allah’a göre kolaydır. (Fatır Suresi - 11)
İnsan neden yaratıldığına bir baksın. Atılıp dökülen bir sudan yaratıldı. Osu erkeğin sulbü ile kadının göğüs kemikleri arasından çıkar. (Tarık-5,6,7)
Ey inkar edenler. Sizi biz yarattık. Hala tasdik etmeyecek misiniz. Gördünüz mü rahimlere akıttığınız meniyi? Onu siz mi düzgün bir insan suretine getiriyorsunuz, yoksa biz mi onu yaratıyoruz. (vakıa 57-58-59)
Seni topraktan, sonra nufteden yaratıp sonunda da seni bir insan şekline getiren Rabbini inkar mı ediyorsun. (Kehf 37)
Şekil verenlerin en güzeli olan Allah'ın şanı ne yücedir. (Müminun 14) çok aydınlatıcı olmuş şimdi kafamdaki soru işaretleri gitti yani hiçbirşey yoktan var olmaz ve vardan yok olmazken insan çok özel bir varlık olduğundan yoktan var olmuştur demektir
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 3:32 pm |
|
|
- xxLeyl@xx demiş ki:
- Zatenn Kuranda Yoksa Öle Birşey Zaten Yokturrrrrrr
Kesinlikle katiliorm cnm
- Algieb@dmin demiş ki:
- Feyza_Bill demiş ki:
- Algieb@dmin demiş ki:
Şekil verenlerin en güzeli olan Allah'ın şanı ne yücedir. (Müminun 14) çok aydınlatıcı olmuş şimdi kafamdaki soru işaretleri gitti yani hiçbirşey yoktan var olmaz ve vardan yok olmazken insan çok özel bir varlık olduğundan yoktan var olmuştur demektir aynen öyle insani da zaten ALLAH var etmistir, herseyi var ettigi gibi
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 3:34 pm |
|
|
güzel
|
|
|
|
mydream_hilary
Yeni HILARY Hayranı
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 04, 2008 11:00 pm |
|
|
inanmayın kuzum böyle şeylere benim atam maymun değil sizin öyle mi bilmem
|
|
|
|
billara
Emekli Üye
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Salı Şub. 05, 2008 5:57 pm |
|
|
bence bu bi teori olarak kalmaya devam edicek saçma çünkü
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Salı Şub. 05, 2008 6:28 pm |
|
|
- billara demiş ki:
- bence bu bi teori olarak kalmaya devam edicek saçma çünkü
Katılıyorum Sanaa Yine Dewam Edcek
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Salı Şub. 05, 2008 8:12 pm |
|
|
- xxLeyl@xx demiş ki:
- billara demiş ki:
- bence bu bi teori olarak kalmaya devam edicek saçma çünkü
Katılıyorum Sanaa Yine Dewam Edcek bence de
|
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Cuma Şub. 08, 2008 6:27 pm |
|
|
inanıyorum ama allah'a da inanıyorum kuran'a da bence bi bilim insanı olmak için bunu kabullenmek gerek
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Çarş. Şub. 13, 2008 6:28 pm |
|
|
Bnce Hayır Bir Bilim Adamı Bile Arasrtırmalar Sonucunda Allaha İnanmıs Yani Etrafa Canlılara Bakarakda Anlasılması Lazım
|
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Perş. Şub. 14, 2008 3:31 pm |
|
|
bilimde böyle saçma bişey olamaz ''insan nerden gelmiştir?'' sorusuna bir bilim adamının ''çamurdan'' dediğini düşünemiyorum olaya bilimsel yönden bakacağımız zaman bu teoriyi kabul etmeliyiz ama kendi içimizde teoriyi kabul etmeyebiliriz
|
|
|
|
SkaterGirL
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Perş. Şub. 14, 2008 5:46 pm |
|
|
Bir Cvp Veremiyorlarr Yha Öle Bizim Dinci Bile Öle Dedi Bugün
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Cuma Şub. 15, 2008 7:35 pm |
|
|
- xxLeyl@xx demiş ki:
- Bir Cvp Veremiyorlarr Yha Öle Bizim Dinci Bile Öle Dedi Bugün
veremezler tabii hıh
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Ptsi Şub. 18, 2008 9:49 pm |
|
|
yhaa bu Darwin malli varya, O bile bi ara kabul etti allah var diye! maymundan gelme fln saçma diye!, ama sonra kendine yediremedi hani dedigi $ey dogru diil ya o yüzden hemen yine maymundan gelioz dedi haa bu arada o bilim adamlari çok bilio ztn.. Sizin dediginiz gibi hiç bi$eye dogru duzgun cvp vermiolar. kendilerini bi$ey saniolar. hatta diolar yha yok onlar bulmu$ dünyanin dörtken diil de yuvarlak oldugunu attiolar. çunku HZ muhammed peygamberimizin zamaninda herkez dünyanin dörtken olduguna inaniodu. peygamber efendimiz dedi ki dünya dörtken diil ama yuvarlak diye. O bilim adamlari bunu bilmemezlikten gelio ama. peygamber efendimiz buldu bunu, bilim adamlari diil. bi tani bilim adami varmi$, oda denizlerden ilgili bilim $eyleri ara$tiriodu sonra bi yere gitmi$ bakmi$ ki suyun yarisi tatli su diyer yarisi tuzlu su. adam bunu görünce $a$irmi$ tabi bunu bilmioduk diye. Sonra müslümanlardan biri dediki: ne var bunda bu zaten kuran-i kerimde yazio diye. taaaaaaaa kaç sene önce gönderilmi$ kuranda yani dü$ün. sonra bilim adami da dediki olamaz böyle $ey fln diye. Tam o sira bilim adami müslüman olmu$!! bakin o bile anlami$!!!!!
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Çarş. Şub. 20, 2008 2:11 pm |
|
|
- Feyza_Bill demiş ki:
- yhaa bu Darwin malli varya, O bile bi ara kabul etti allah var diye! maymundan gelme fln saçma diye!, ama sonra kendine yediremedi hani dedigi $ey dogru diil ya o yüzden hemen yine maymundan gelioz dedi
haa bu arada o bilim adamlari çok bilio ztn.. Sizin dediginiz gibi hiç bi$eye dogru duzgun cvp vermiolar. kendilerini bi$ey saniolar.
hatta diolar yha yok onlar bulmu$ dünyanin dörtken diil de yuvarlak oldugunu attiolar. çunku HZ muhammed peygamberimizin zamaninda herkez dünyanin dörtken olduguna inaniodu. peygamber efendimiz dedi ki dünya dörtken diil ama yuvarlak diye. O bilim adamlari bunu bilmemezlikten gelio ama. peygamber efendimiz buldu bunu, bilim adamlari diil.
bi tani bilim adami varmi$, oda denizlerden ilgili bilim $eyleri ara$tiriodu sonra bi yere gitmi$ bakmi$ ki suyun yarisi tatli su diyer yarisi tuzlu su. adam bunu görünce $a$irmi$ tabi bunu bilmioduk diye. Sonra müslümanlardan biri dediki: ne var bunda bu zaten kuran-i kerimde yazio diye. taaaaaaaa kaç sene önce gönderilmi$ kuranda yani dü$ün. sonra bilim adami da dediki olamaz böyle $ey fln diye. Tam o sira bilim adami müslüman olmu$!! bakin o bile anlami$!!!!! Peygamber Efendimiz Allah'ın katına çıktığında mı görmüş acaba Dünya'nın yuvarlak olduğunu
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Çarş. Şub. 20, 2008 5:41 pm |
|
|
- Algieb@dmin demiş ki:
- Feyza_Bill demiş ki:
- yhaa bu Darwin malli varya, O bile bi ara kabul etti allah var diye! maymundan gelme fln saçma diye!, ama sonra kendine yediremedi hani dedigi $ey dogru diil ya o yüzden hemen yine maymundan gelioz dedi
haa bu arada o bilim adamlari çok bilio ztn.. Sizin dediginiz gibi hiç bi$eye dogru duzgun cvp vermiolar. kendilerini bi$ey saniolar.
hatta diolar yha yok onlar bulmu$ dünyanin dörtken diil de yuvarlak oldugunu attiolar. çunku HZ muhammed peygamberimizin zamaninda herkez dünyanin dörtken olduguna inaniodu. peygamber efendimiz dedi ki dünya dörtken diil ama yuvarlak diye. O bilim adamlari bunu bilmemezlikten gelio ama. peygamber efendimiz buldu bunu, bilim adamlari diil.
bi tani bilim adami varmi$, oda denizlerden ilgili bilim $eyleri ara$tiriodu sonra bi yere gitmi$ bakmi$ ki suyun yarisi tatli su diyer yarisi tuzlu su. adam bunu görünce $a$irmi$ tabi bunu bilmioduk diye. Sonra müslümanlardan biri dediki: ne var bunda bu zaten kuran-i kerimde yazio diye. taaaaaaaa kaç sene önce gönderilmi$ kuranda yani dü$ün. sonra bilim adami da dediki olamaz böyle $ey fln diye. Tam o sira bilim adami müslüman olmu$!! bakin o bile anlami$!!!!! Peygamber Efendimiz Allah'ın katına çıktığında mı görmüş acaba Dünya'nın yuvarlak olduğunu haa olabilir bak ben bi babama sorim o bilir Din ögretmeni ya
|
|
|
|
Algieb@dmin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? Çarş. Şub. 20, 2008 6:04 pm |
|
|
- Feyza_Bill demiş ki:
- Algieb@dmin demiş ki:
- Feyza_Bill demiş ki:
bi tani bilim adami varmi$, oda denizlerden ilgili bilim $eyleri ara$tiriodu sonra bi yere gitmi$ bakmi$ ki suyun yarisi tatli su diyer yarisi tuzlu su. adam bunu görünce $a$irmi$ tabi bunu bilmioduk diye. Sonra müslümanlardan biri dediki: ne var bunda bu zaten kuran-i kerimde yazio diye. taaaaaaaa kaç sene önce gönderilmi$ kuranda yani dü$ün. sonra bilim adami da dediki olamaz böyle $ey fln diye. Tam o sira bilim adami müslüman olmu$!! bakin o bile anlami$!!!!! Peygamber Efendimiz Allah'ın katına çıktığında mı görmüş acaba Dünya'nın yuvarlak olduğunu haa olabilir bak ben bi babama sorim o bilir Din ögretmeni ya nasıl ya belçika'da mı din öğretmeni sor sor merak ettim
|
|
|
|
|
Evrim Teorisine İnanıyor Musunuz? |
|
|
1 sayfadaki 2 sayfası |
Sayfaya git : 1, 2 |
|
|