Hilary Duff Türkiye Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hilary Duff Türkiye Fan Forum

Sitemizin Renkli Dünyasında Hilary Duff Hayranlarıyla Eğlenceye Katılın! - Daha Çok Üye Daha Fazla Eğlence!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  İletişimİletişim  

Yeni Avril mi Eski Avril mi?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2

Yeni Avril
Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_lcap12%Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_rcap
 12% [ 2 ]
Eski Avril
Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_lcap29%Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_rcap
 29% [ 5 ]
Farketmez (iki hali de süper)
Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_lcap41%Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_rcap
 41% [ 7 ]
Farketmez (iki hali de iğrenç)
Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_lcap18%Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vote_rcap
 18% [ 3 ]
Toplam Oylar : 17

Yazar Mesaj
x_xkilling_lonelinessx_x
Emekli Üye
Emekli Üye
x_xkilling_lonelinessx_x

Kadın
Yengeç Horoz
Ruh Hali : Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Kimsesizlx0
Sanal Hayvanı : Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Thpsaaa4yw1

Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Avril mi Eski Avril mi?   Yeni Avril mi Eski Avril mi? - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ekim 01, 2008 9:07 pm

billara demiş ki:
avrili görüp de hiç de gsl diil diyen birini duymadım nasıl olursa olsun harika biri o He Wasn't

Şimdi duymuş olman lazım çünkü ben Avril'i hiç ama hiç sevmiyorum oyumu da Farketmez (iki hali de iğrenç)olarak kullandım
http://demilovatofan.6forum.biz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2