|
Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
hilarybuse
Sıkı HILARY Takipçisi
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Çarş. Ara. 03, 2008 6:40 pm |
|
|
aptallar ya
|
|
|
|
ironic
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) C.tesi Ara. 13, 2008 6:46 pm |
|
|
Allahım yaa şunlara bak neyse bence biz onların seviyesine düşmeyelim biz onlardan iyi biliyoruz hilary'nin nasıl biri olduğunu kendileri kaybederler en iyisi hiç yorum yapmamak bırakın kendi hallerine..ne halleri varsa görsünler.. Sonuçta biz hilary'e yeteriz de artarız onlar olmasa da olur
|
|
|
|
hilary__love
Gerçek HILARY Hayranı
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Perş. Ocak 01, 2009 10:07 pm |
|
|
Kıskanç pislikller..
|
|
|
|
Sebo_
HILARY Bağımlısı
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Perş. Ocak 15, 2009 8:29 pm |
|
|
aman be sevmiyorsaLar sevmesinLer sanki cok istiyorduk da hiL'i sevmeLerini..ama ne oLursa oLsun böyLe yapamaLarı gerekmiyordu..bunLardan biri tanesi eLime gecse sağ bırakmam onu ben...!!!
|
|
|
|
Hil-Arda
Moderatör
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) C.tesi Haz. 13, 2009 4:17 pm |
|
|
kızmıyım kızmıyım diom ma bunlar hakkaten mal yha bi insan nası kıskanılır öle yhaw harbiden aptal bunlar
|
|
|
|
hil_elif
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Perş. Tem. 02, 2009 12:34 pm |
|
|
iyice sapıtmış bunlarda tamam sevmiyo olabilirsin sevmek zorundada değil hiç kimse ama bi insanın şahsına bu kadar hakarette fazla ama!!! kendilerini ne sanıyolarki bide şunu anlamıyorum resimleri fln öyle bozupta kötü kötü yapınca ellerine ne geçiyo birileri madalyamı takıyomuş onlara resmen saçmalık yani
|
|
|
|
TwilightCullenღ
Moderatör
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Cuma Tem. 03, 2009 12:14 am |
|
|
Ay manyaklara bak yaa :/ :/ :/ Neye çevirmişler kızcağızıı..
|
|
|
|
helenabetty
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) Çarş. Ara. 30, 2009 4:26 pm |
|
|
oNLaR kendiLeRini ne saNıyoR..?HiLary gibi biRiNe aNti oLunur mu hic..?ayRıca sacma sapaN seyLeR yapmısLaR onLarı bi eLime gecirirseM feNa oLuR...
|
|
|
|
|
Siz Kim Oluyorsunuz? :@ (ANTI-HILARY'E DUR DEYİN!) |
|
|