|
Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
mavimelek
HILARY Takipçisi
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Çarş. Mart 25, 2009 4:48 pm |
|
|
bn anneme gsterdiğimde guzel kız fln dedi.. babam tanımaz.. ablamda biraz sewer ..
|
|
|
|
MUSIC@ddict!
Co - Admin
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Perş. Mart 26, 2009 4:08 pm |
|
|
- Sebo_ demiş ki:
- annem tanımaz..
babam tanır mı biLmiyorum,hiL*in sanı Fransaya kadar gittiyse tanır abim de hastasııııııı zeten banada o aLıstırdı kesin gitmi$tir!! yani orda Hilary Duff deyip de tanimayan olursa, dünyala bi alakasi yok demektir. ^^ Senin baban fransali mi?? ozmn fransizcayi spr biliodur.
|
|
|
|
Sebo_
HILARY Bağımlısı
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Cuma Mart 27, 2009 7:54 pm |
|
|
- MUSIC@ddict! demiş ki:
- Sebo_ demiş ki:
- annem tanımaz..
babam tanır mı biLmiyorum,hiL*in şanı Fransaya kadar gittiyse tanır abim de hastasııııııı zeten banada o aLıstırdı kesin gitmi$tir!! yani orda Hilary Duff deyip de tanimayan olursa, dünyala bi alakasi yok demektir. ^^ Senin baban fransali mi?? ozmn fransizcayi spr biliodur. 7 yıLdız Fransada.. ßen 5 yasındayken gitmisti.. TemeLLi döncek bu yıL icinde ßabamı görcem,yuppii !! ßenm babam spr Fransızca biLiyo,su gibi ! Türkce gibi konusuyo ! Hatta benm dogum gunumde bir mekaznda cıkıp saz caLcakmıs. ßenm icinde Fransızca bir sarkı caLıcakmıs,hemde türkü Fransızca türkü yani o derece ii biLiyo,7 sene sende kaLsan sende o kadar iyi biLirsin
|
|
|
|
hil_elif
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Çarş. Tem. 01, 2009 12:05 am |
|
|
benim annem hilaryi çok seviyo çok şeker çok sevimli hanım hanımcık bi kız diyo annem bana elif duff diyo hehehe ve en çok stranger şarkısını ve kahverengi saçlı halini seviyo babamsa pek fazla ilgilenmiyor
|
|
|
|
Hil-Arda
Moderatör
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? C.tesi Tem. 11, 2009 4:59 pm |
|
|
annemlerle teyzemler one gelinimiz diolar
|
|
|
|
TwilightCullenღ
Moderatör
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? C.tesi Tem. 11, 2009 9:10 pm |
|
|
Babamın ben Hill'in müziklerini dinlerken verdiği tepki şöyle..
'' Yeter artık ya yabancı müzikten bıkmadın şöyle güzelim Türk müzikleri varken :/ Neyse neyse hiç değilse İng. öğreniyorsun,öğreniyor musun??''
Annem zaten benimle birlikte Hill manyağıı filmlerini falan birlikte izliyorzz... Kaçırdığım olursa bana o anlatıyor.. Posterlerden zaten ikisine de gına geldii.. Babam ''Hilary'ler yesin seni emii!! '' diye tehditler savuruyor arada Annem ''Bu duvarların hali ne ? Dolaba bak dolaplıktan çıkmışş!! [Dolap kapaklarımda dolu da ] '' demekle yetiniyor..
Bizim ailenin tepkileri böyle işte
|
|
|
|
helenabetty
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Çarş. Ara. 30, 2009 4:18 pm |
|
|
ßeNim abimLe anneM HiLary^i cooo...KK seviyo...ßeN de zateN HiLaRy^i abiM sayesinde tanıdım abiM HiLL^iN posteRiNi asMıstı ßeNde MeRaK edip abiMe Kim oLduguNu soRmustuM o guNdeN ßeri HiLL^i coK seviyoRuM[yakLasıK 5-6 yıLdıR...]aNNemde HiLL^i çoK seviyoR aMa peK iLgiLeNmiyoR...
|
|
|
|
Hilary_rockstar
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? C.tesi Mart 06, 2010 6:42 pm |
|
|
annem de babamda abim de biliyor.hatta beni tanıyanların tümü çok ii bilir..bana hepsi hilary derler..hem beni çokk benzetiyorlar hilime .. artık bıkmış durumdalar çünkü ağzımdan hilary eksik olmuyor ama ailem hilimi severler babam bana bi doğum günümde hil tişörtü bastırtmıştı hatta annem de sürekli şu posterleri azalt ve hilary'i senin yüzünden zengin oldu diyooo:)) ben dergide küçücük bi hil resmi bile görsem alırıımm ee annemde haklııı hatta bir kere bi arkadaşıma kuaförde asılı olan dev hilary afişini istetmiştimmmm:)))yha hil'm değer herşeye yhaaaaaaa
|
|
|
|
hill-cerry
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? C.tesi Mart 13, 2010 2:39 pm |
|
|
Çevremdeki herkesin Hilary Duff diyince aklına kesin ben geliyorumdur Yani çevremdeki herkes Hilary fanlığımı bilir...
|
|
|
|
kardish
Geçerken Uğradım
Ruh Hali :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Ptsi Ağus. 16, 2010 3:59 pm |
|
|
benim annem hilary'i sever =) gazetede haberi çıktığında hemen bemim için okur akşam eve geldiğinde anlatır =) babamsa tv de filmi falan çıktığında 'çıktı seninki' der kardeşim katy perry ye hayran.ona böyle yapmazlar. katyden nefret ederler benim sevgim daha seviyeli geliyor onlara takıntılı gözükmemeye çalışıyorum =)) herkes bilir benim hilary aşkımı... arkadaşlarım bulduğu haberleri keser, mesaj gönderir =) öyle yani... =)
|
|
|
|
Algieb@dmin
The R@smus'un En Gerçek F@nı
Ruh Hali :
Sanal Hayvanı :
|
Konu: Geri: Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? Cuma Ağus. 20, 2010 1:16 pm |
|
|
- kardish demiş ki:
- benim annem hilary'i sever =) gazetede haberi çıktığında hemen bemim için okur akşam eve geldiğinde anlatır =) babamsa tv de filmi falan çıktığında 'çıktı seninki' der kardeşim katy perry ye hayran.ona böyle yapmazlar. katyden nefret ederler benim sevgim daha seviyeli geliyor onlara takıntılı gözükmemeye çalışıyorum =)) herkes bilir benim hilary aşkımı... arkadaşlarım bulduğu haberleri keser, mesaj gönderir =) öyle yani... =)
aynen ben de Hilary'nin evlendiğini ilk annemden duydum mesela
|
|
|
|
|
Aileniz Hilary Hakkında Ne Düşünüyor? |
|
|